Vetenskapen

EN SKONSAMMARE STYLING 

Cloud Nine har utvecklat exklusiv teknik för att vara skonsammare mot håret under styling. Det är vetenskapen som ger ett glansigt hår med lång hållbarhet som inte kompromissar med hårets styrka eller mjukhet.
 

MINERALBELAGDA KERAMISKA PLATTOR 

Våra speciella mineralbelagda keramiska plattor är designade för att låsa inne fukt och sluta strået för att minimera skadan på ditt hårs naturliga struktur. 
 

 

SMART TEKNIK 

Våra produkter kan faktiskt tänka själva. Cloud Nines stylingverktyg är utrustade med smart teknologi som bibehåller din personliga stylingtemperatur. 

 

JONER 

VÅRA STYLINGTÄNGER AVGER NEGATIVA JONER. 
Dessa hjälpsamma molekyler låser inne fukt i hårstråets ytskikt och minimerar därmed skadorna på ditt hårs naturliga struktur. Joner tros också producera biokemiska reaktioner som ökar nivåerna av det humörstyrande ämnet serotonin, vilket i sin tur lättar på stress och ökar energin.  
 

TEMPERATURKONTROLL 

Alla hårtyper är unika och ingen temperatur passar alla. Vår innovativa temperaturkontroll ger dig friheten att välja den värme som passar ditt hår och din stil. Styling med Cloud Nines verktyg på lägre temperaturer har visat sig ge ett glansigare, välmående hår med ett reducerat antal kluvna hårtoppar. Styling, unik för dig.