Historia

VÅR HISTORIA, DITT HÅR 

Cloud Nine är en ny generation hårvård. Vi utmanar normen och firar mångfald. Vi ger dig verktyg och förtroende för att definiera och uppnå ditt bästa hår. 

Vi vet att skönhet är mer än hår, men vi vet hur viktigt det är. Det är en förlängning av vem du är, oavsett om ditt hår är till dina axlar eller midjan, 
lockigt eller rak. Det är dags att göra din egen frisyr.   

STYLISTEN 

Trender förändras och det gör även vårt hår. Vi vill inte att du ska vara begränsad till en enda stil, vi vill ge dig möjlighet att experimentera och upptäcka nya stilar. 

Viktigast av allt och principen vi bygger på - vi vill behålla ditt hårs integritet i processen.   

HÅR AV OSS, SKÖNHET AV DIG 

Skönhet är vad du vill att det ska vara, vi har helt enkelt tekniken och verktygen som hjälper dig att förbättra och uppnå den. 

Vi bedömer vårt resultat på vad du tycker och i slutändan hur våra produkter får dig att känna. Det är vad vi finns här för. 

VÅRA RÖTTER 

Entreprenören och professionella frisören Robert Powls skapade Cloud Nine. Efter att ha tidigare grundat GHDetablerade Powls Cloud Nine år 2009. Han planerade att skapa ett nytt hårstylingmärke som skulle bli symbolen på lyx och innovation. Med denna filosofi har Cloud Nine blivit en av de mest eftertraktade hårvårdsmärke, med en elit som följer. Cloud Nine representerar hårverktyg av högsta kvalite som finns på marknaden idag.  

När vi först lanserade temperaturkontroll på våra tänger revolutionerade Cloud Nine marknaden för modernt hår. De representerade en ny ras av plattänger som erbjöd mindre värme för en snällare styling. Plattängerna, som finns med antingen breda eller originalplattor, utvecklades för att kontrollera och utforma de tjockaste och ostyrbara hårtyperna vid snällare temperaturer.  

2010 introducerades den innovativa "O" - ett unikt och snabbt alternativ till traditionella värmespolar. Den unika induktionstekniken värmer O-rullarna på mindre än fyra sekunder, vilket möjliggör skapandet av fantastisk volym på bara några minuter.

 

 

2012 föddes The Original Wand, den avsmalnande och supersläta ytan gör den till det ultimata verktyget för att skapa en mängd olika våg- och lockstilar. Snabbt därefter kom Waving Wand med sin långa, raka tång, vilket gör den till det perfekta verktyget för att skapa lösa vågor och mjuka lockar. 

 

2013 föddes vårt mest revolutionerande plattång hittills. Med snabb uppvärmningsteknologi och en knapplös design är det den snabbaste plattång som finns idag. I samband med The Touch Irons-framgången lanserade vi en begränsad upplaga White Touch 2015. 

2016 lanserade vi The Airshot Hairdryer and Diffuser, det perfekta tillägget till din cloud nine-kollektion för perfekt prep.